Kvalitet, kunskap och kapacitet

Trestads Telemontage grundades 1993.
Sedan dess har vi verkat för att leverera it- och telekommunikation samt säkerhetslösningar så som passersystem och övervakning för små och stora företag. Vårt ständiga mål är att hitta de bästa lösningarna så att våra kunder kan jobba med så få störningsmoment som möjligt.

När du är på jakt efter ett nytt, säkert system till ditt företag ska vi vara det självklara valet. Förutom ovan nämnda lösningar ligger vi även i framkant när det gäller nätverk, fiberinstallering och trådlöst arbete. Med bred kompetens och framtiden i siktet levererar vi en helhetslösning som skapar trygghet.

Bilen som arbetsplats blir allt vanligare. Ett område där vi lägger stora resurser på är därför fordonsmontering. Vi installerar allt inom fordonselektronik och serviceinredningar, oavsett om det är en ambulans, brandbil eller ditt hantverkarfordon som behöver smart teknik för att effektivisera arbetet på vägen.

Vi är i en ständig expanderingsfas och har inga planer på att sakta ner. Trestads Telemontage finns här för dig när du behöver ny teknik för att underlätta ditt arbete.